Przepisy dla miłośników tradycyjnego grilla, ale nie tylko - grillowane mięsa i faszerowane warzywa
Szczegóły
Tytuł: GrillPodtytuł: wieprzowina, wołowina, cielęcina, warzywa
Autor: Justyna Sobczak, Małgorzata Puzio
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788363803131
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 64
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sekret. Siła
Nowa Proza
Literki magnetyczne w wiaderku (0002)
Alexander
Grill
drób, warzywa , ryby, owoce morza
drób, warzywa , ryby, owoce morza
Arystoteles
365 dni
Edipresse Książki
Stulecie Winnych. Bestsellerowa trylogia
Zwierciadło
Złota klatka
Czarna Owca
Dziecko z Auschwitz
W.A.B.