Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe. Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce. Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie!
Odbiorcy:
- osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze
- wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
- zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas
- przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia
- zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków
Odbiorcy:
- osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze
- wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
- zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas
- przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia
- zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia dla zabieganych.Podtytuł: Dania przygotowane w weekend na cały tydzień
Autor: Anne Loiseau
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379719495
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 160
Format: 19.0x24.5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.498 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dania z truskawkami
Dragon
190 dań do pudełka Insulinooporność
Ringier Axel Springer Polska
Tajemnice wydarte zmarłym (wyd. kieszonkowe)
Znak Literanova
Jedno. Łatwe jednogarnkowe cuda
Insignis