Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie! Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe!
Sami zdecydujecie, co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę,
krok po kroku do pierwszego domowego wyrobu.
Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym dodatkom wykreujesz nadzwyczajne rodzaje wędlin we własnej kuchni.
Zapraszamy do degustacji!
Koperkowe salami, śmietankowa pasztetowa z pieczonymi owocami, metka z ziołami, bawarski pasztet, salami jagnięce z porto
Proste i przepyszne!
Szczegóły
Tytuł: Domowy wyrób wędlin Kiełbasy Szynki Pasztety PodrobyWydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375446234
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 144
Format: 17.0x23.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.537 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Aborygeni australijscy Mitologie świata
RZECZPOSPOLITA
Aztekowie Mitologie świata
RZECZPOSPOLITA
Oficjalna księga ćwiczeń z Batmanem
Siedmioróg
Miks ciszków syczków szumków
Harmonia
Batman. Autoryzowany zeszyt z ćwiczeniami z Batmanem
Expans Avena Sp.z O.o.
Beksiński Malarstwo
Bosz
Wędzenie mięsa i ryb
Arystoteles
Batman Zielone miasto
Zielona Sowa
Batman Podwójny kłopot
Zielona Sowa