Wędzenie mięsa i ryb

Arystoteles

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 16.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
5,99 PLN
Nasza cena
3,75 PLN
Oszczędzasz 38%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia. Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię. Metody wędzenia. Dobór drewna i trocin. Sposoby wytwarzania dymu. Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb. Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.

Szczegóły

Tytuł: Wędzenie mięsa i ryb
Autor: Wolski Franciszek
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788363803247
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 64
Format: 16.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg

Recenzje