Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

Rea

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 16.5 x 23.5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
22,90 PLN
Nasza cena
19,02 PLN
Oszczędzasz 17%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Ponad 100 zdjęć oraz: informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów. Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

Szczegóły

Tytuł: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Autor: Bernhard Gahm
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788379930067
Tytuł oryginału: Fleisch pokeln und rauchern
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Mac Renata
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 128
Format: 16.5 x 23.5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.472 kg

Recenzje