Jak wędzić, grillować, marynować ryby Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!
* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!
Szczegóły
Tytuł: RybyPodtytuł: Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Autor: Wolfgang Hauer
Wydawnictwo: Multico
Seria: TRADYCYJNY SMAK
ISBN: 9788370737610
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 86
Format: 15.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.33 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Suwała, Baron i inni
Dwie Siostry
Street Food.Głod ulicy
Pascal
Streetfood
Olesiejuk
Ryby. Smak Zdrowia
Olesiejuk
Mięso. Wielka księga zdrowia
Olimp Media