Ryby
Wędzenie, grillowanie, marynowanie

Multico

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 15.0x22.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
35,00 PLN
Nasza cena
22,42 PLN
Oszczędzasz 36%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Jak wędzić, grillować, marynować ryby Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! * Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy * Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia * Metody wędzenia i wybór właściwego drewna * Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb * 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich. Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Szczegóły

Tytuł: Ryby
Podtytuł: Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Autor: Wolfgang Hauer
Wydawnictwo: Multico
Seria: TRADYCYJNY SMAK
ISBN: 9788370737610
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 86
Format: 15.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.33 kg

Recenzje