Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw. Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.
Szczegóły
Tytuł: Zimna kuchniaPodtytuł: Przepisy, przygotowanie, dekorowanie
Autor: Reinhold Metz, Hans Szameitat
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788379933396
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 408
Format: 22 x 28.7 cm
Oprawa: twarda
Waga: 1.706 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Chleb domowa piekarnia
Pascal
Jadłonomia po polsku
Marginesy
Stambuł do zjedzenia
Buchmann
Prawdziwa kuchnia japońska. Proste potrawy, oryginalne smaki
Znak JednymSłowem
Tartine Bread. Chleb z najlepszej piekarni świata
Znak JednymSłowem
Kuchnie świata.
W wersji KETO
W wersji KETO
Zwierciadło