Wznowienie wydania 2.
Wszechstronna publikacja ze sprawdzonymi przepisami.
Receptury smacznych do przygotowania potraw, uwzględniające zapotrzebowanie organizmu na składniki odżywcze, witaminy i minerały.
Gotowe rozwiązania dietetyczne w różnych stanach chorobowych.
Przydatna w planowaniu jadłospisów w szpitalach oraz placówkach żywienia zbiorowego.
Szczegóły
Tytuł: Nowoczesna dietetyczna książka kucharskaAutor: Zofia Wieczorek-Chełmińska
Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN: 9788320047455
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 631
Format: 14.0x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.65 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dieta łatwo strawna
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Dietetyka Żywienie zdrowego i chorego człowieka
PZWL Wydawnictwo Lekarskie