Technologie produkcji cukierniczej. Produkcja wyrobów cukierniczych. Kwalifikacja SPC.01

WSiP

  • Rok wydania: 2021
  • Format: 16.5 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
75,50 PLN
Nasza cena
68,66 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 50,64 zł



Podręcznik wyczerpująco opisuje zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj produktu , korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.

Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji.

Pytania na zakończenie rozdziałów pozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i zdjęcia.

Szczegóły

Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej. Produkcja wyrobów cukierniczych. Kwalifikacja SPC.01
Autor: Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302147197
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 304
Format: 16.5 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.454 kg

Recenzje