Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 16.5 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
52,90 PLN
Nasza cena
51,59 PLN
Oszczędzasz 3%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.

Autorki wyczerpująco opisały i zilustrowały urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno najpopularniejsze, jak i te, które dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazały błędy najczęściej popełniane podczas obsługi maszyn. Przybliżyły zagadnienia związane z BHP i szczegółowo przedstawiły reguły udzielania pierwszej pomocy. Publikacja przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Szczegóły

Tytuł: Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302147364
Kategoria: Podręczniki
Technikum

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 384
Format: 16.5 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.565 kg

Recenzje