Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 16.5 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
82,30 PLN
Nasza cena
74,84 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 50,05 zł



Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner. Realizuje treści w zakresie kwalifikacji T.9.2. (Obsługiwanie gości).

Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych oraz organizacji przyjęć. Autorki wsparły treści teoretyczne licznymi przykładami i ilustracjami.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: wsip@wsip.com.pl


Szczegóły

Tytuł: Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302147357
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 280
Format: 16.5 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.422 kg

Recenzje