Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner. Realizuje treści w zakresie kwalifikacji T.9.2. (Obsługiwanie gości).
Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych oraz organizacji przyjęć. Autorki wsparły treści teoretyczne licznymi przykładami i ilustracjami.
Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych oraz organizacji przyjęć. Autorki wsparły treści teoretyczne licznymi przykładami i ilustracjami.
Szczegóły
Tytuł: Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalneAutor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302147357
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 280
Format: 16.5 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.422 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Czego najbardziej żałują umierający
Czarna Owca
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Perfekcyjne małżeństwo
Filia