Książka dla miłośników dobrej kuchni i kulinarnych podróży. Znalazło się w niej ponad 50 sprawdzonych przepisów na tradycyjne oraz bardziej wyszukane potrawy kuchni indyjskiej: curry na różne sposoby, kurczak tandoori, samosa, pakora, tikka oraz wiele innych. Atutem książki jest nowoczesna szata graficzna i doskonałe, niezwykle barwne fotografie.
Szczegóły
Tytuł: Smaki IndiiPodtytuł: 50 przepisów kuchni indyjskiej
Autor: Julie Schwob
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328012660
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 140
Format: 19.0x23.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.47 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jak uczy się mózg
Wydawnictwo Naukowe PWN
Głaskologia
Instytut Kreowania Skuteczności
Francuskie dzieci jedzą wszystko
Świat Książki
Street Food.Głod ulicy
Pascal