Przenieśmy się do Tajlandii i dajmy się oczarować subtelnymi mieszankami tajskiej kuchni! W książce znalazło się ponad 50 sprawdzonych przepisów na tradycyjne i wyszukane tajskie potrawy: pad thai, kurczak w zielonym curry, sałatka z zielonej papai, flan z ryby w liściu bananowca, kulki ryżowe z kokosem. Atutem książki jest nowoczesna szata graficzna i doskonałe, niezwykle barwne fotografie.
Szczegóły
Tytuł: Tajskie smaki.Podtytuł: 50 przepisów kuchni tajskiej
Autor: Julie Schwob
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328012653
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 140
Format: 19.0x23.5 cm
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.468 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Mali bogowie
O znieczulicy polskich lekarzy
O znieczulicy polskich lekarzy
Czerwone i Czarne
Człowiek w przystępnej cenie
Reportaże z Tajlandii
Reportaże z Tajlandii
Fundacja Instytutu Reportażu
Mali bogowie 2. Jak umierają Polacy
Czerwone i Czarne