Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić trudne składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki free nie były tak smaczne! Odbiorcy - osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru - wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości - oraz propozycje ich różnych wersji - podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru - w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych - pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię - zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań
Szczegóły
Tytuł: Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukruAutor: Lena Tritto, Rossella Venezia
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379718054
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 192
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Olej lniany
Hartigramma
Dobry tłuszcz
Vivante
Słodka Wegan Nerd Moje roślinne desery
Nasza Księgarnia
Omega 3 Omega 6
OLIMP MEDIA
Sezonowe Alaantkowe BLW
Mamania