Poszukując przysmaków kuchni z różnych stron Polski, na naszej mapie kulinarnej możemy wyróżnić co najmniej kilka regionów: Pomorze i Kaszuby, Wielkopolskę i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmię i Mazury, Małopolskę, Podlasie. Dzięki naszemu poradnikowi możesz mieć całą kulinarną Polskę na własnym stole!
Kraj produkcji: Polska
Producent:
P. H. W. FENIX
ul. Czapliniecka 148
97-400 Bełchatów (Polska)
tel: 661564184
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Polska kuchnia regionalnaWydawnictwo: Fenix
ISBN: 9788377059197
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 160
Format: 17.5x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.536 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Piknik. Szybko i smacznie
Olesiejuk
Kuchnia Regionów
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Dietojarska kuchnia żydowska
Znak Koncept
Eliza Orzeszkowa. Opowiadania
Siedmioróg
Ślepa kuchnia
Jedzenie i ideologia w PRL
Jedzenie i ideologia w PRL
Państwowy Instytut Wydawniczy
Nie mylić z miłością
Wielka Litera