Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
WSiP
Testy egzaminacyjne skierowane do uczniów klas 1–4 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizują treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Podręcznik składa się z 5 zestawów testów. Każdy zestaw zawiera 40 zadań jednokrotnego wyboru i zadanie praktyczne, dzięki którym uczeń sprawdzi poziom swojej wiedzy oraz umiejętności z zakresu zdawanej kwalifikacji. Na końcu publikacji autor zamieścił klucz odpowiedzi, a do każdego zadania praktycznego dołączył wzory dokumentów, których wypełnienie jest podstawą oceny przez egzaminatorów w trakcie praktycznej części egzaminu zawodowego, oraz propozycję jego rozwiązania. Polecenia są zgodne ze standardami wymagań egzaminacyjnych.
Podręcznik składa się z 5 zestawów testów. Każdy zestaw zawiera 40 zadań jednokrotnego wyboru i zadanie praktyczne, dzięki którym uczeń sprawdzi poziom swojej wiedzy oraz umiejętności z zakresu zdawanej kwalifikacji. Na końcu publikacji autor zamieścił klucz odpowiedzi, a do każdego zadania praktycznego dołączył wzory dokumentów, których wypełnienie jest podstawą oceny przez egzaminatorów w trakcie praktycznej części egzaminu zawodowego, oraz propozycję jego rozwiązania. Polecenia są zgodne ze standardami wymagań egzaminacyjnych.
Szczegóły
Tytuł: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalneAutor: Andrzej Rudziński
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302150302
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 128
Format: 17 x 24.5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.205 kg