Książka kulinarna z przepisami na najlepsze dania z jednego garnka zapiekanki, zupy, gulasze i potrawki. Gulasz, potrawka, zapiekanka, risotto, duszone warzywa, frittata czy zupa łatwe, sycące potrawy, które nie wymagają dużych umiejętności kulinarnych. Składniki wystarczy pokroić, podsmażyć, utrzeć, a na koniec wszystkie wrzucić do jednego garnek, zapiekać lub dusić. Ponoć by zrobić dobry gulasz najlepiej ustawić go na małym ogniu i zapomnieć o nim na jakiś czas. Gulasz i potrawy jednogarnkowe gotują się niemal same, by potem dać nam niesamowite doznania smakowe. Dania jednogarnkowe dają szerokie pole do popisu. Dzięki nim można sprytnie wykorzystać produkty, które miałyby trafić do kosza. Są też idealnym rozwiązanie dla tych, którzy z braku czasu przygotowują obiad na kilka dni. Do gęstych, sycących i aromatycznych dań wystarczy kromka świeżego chleba. I dla dorosłych kieliszek czerwonego wina...
Szczegóły
Tytuł: Danie z jednego garnkaWydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: BIBLIOTECZKA PORADNIKA DOMOWEGO
ISBN: 9788379611478
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 176
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.42 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Desery Szybko i smacznie
Olesiejuk
Smaki i aromaty jesieni. 91 przepisów dla Ciebie
Ringier Axel Springer Polska
Ziemniaki w naszej kuchni
Prószyński i S-ka
Domowy wypiek chleba
Arystoteles
Pyszne ciacho? To nie problem!
Psychoskok
Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego
Wojciech Sumliński Reporter
Szybkie dania obiadowe
Prószyński i S-ka