Jest ser! to relacje z podróży dziennikarskich po Europie i Polsce w poszukiwaniu smaku serów. Druga część książki to przepisy kulinarne, w których sery są głównymi produktami. Przepisy ( a jest ich ponad 200) są przeznaczone na wszystkie posiłki czyli od śniadania po kolacje.
Książka zawiera także precyzyjną instrukcję dla amatorów jak zrobić we własnej kuchni ser długo dojrzewający.
Producent:
WYDAWNICTWO BERNARDINUM SPOŁKA Z O.O.
ul. KS.BP K.DOMINIKA 11
83-130 Pelplin (PL)
tel:
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Jest ser!Autor: Piotr Adamczewski
Wydawnictwo: Bernardinum
ISBN: 9788378235187
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 256
Format: 20.5x14.4
Oprawa: Miękka
Waga: 0.38 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sery, masło, jogurt, kefir
Multico
Ziołowy ogród
Praktyczny poradnik
Praktyczny poradnik
Publicat
Domowe suszenie żywności
Wydawnictwo RM
Wódka Biblioteczka konesera
Olesiejuk
W dżungli życia
napisane na nowo
napisane na nowo
Słowne (dawniej Burda Książki)
Jak pokochać siebie?
Podręcznik życiowej przemiany
Podręcznik życiowej przemiany
Edipresse Polska