Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwalifikacja T.12. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
28/2015
WSiP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Ten bogato ilustrowany podręcznik obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, oferty usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych. Treści – starannie dobrane pod względem merytorycznym i metodycznym – wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami. Kolorowe zdjęcia pomogą uczniowi w zrozumieniu przedstawianych zagadnień, a pytania kontrolne – w sprawdzeniu poziomu wiedzy.
Ten bogato ilustrowany podręcznik obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, oferty usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych. Treści – starannie dobrane pod względem merytorycznym i metodycznym – wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami. Kolorowe zdjęcia pomogą uczniowi w zrozumieniu przedstawianych zagadnień, a pytania kontrolne – w sprawdzeniu poziomu wiedzy.
Szczegóły
Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwalifikacja T.12. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalnePodtytuł: 28/2015
Autor: Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grzegorz Wolak
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302150432
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 480
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.66 kg