Organizacja pracy w hotelarstwie Tom 2 Część 1

WSiP

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
62,50 PLN
Nasza cena
56,86 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 44,82 zł



Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1. Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz Wolak Zakres: kwalifikacja T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji)

Podręcznik do nauki: podstawowych zagadnień z turystyki, analizowania turystycznej bazy noclegowej w Polsce, standaryzowania obiektów hotelarskich, przystosowania obiektów hotelarskich do potrzeb obsługi gości niepełnosprawnych.

Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

Szczegóły

Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie Tom 2 Część 1
Autor: Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grzegorz Wolak, Jadwiga Pietras
Wydawnictwo: WSiP
Seria: HOTELARSTWO
ISBN: 9788302148309
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 344
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.518 kg

Recenzje