Język francuski w gastronomii

WiR

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 29,5x20,5 cm
  • Oprawa: broszurowa
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
40,01 PLN
Nasza cena
37,59 PLN
Oszczędzasz 7%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Książka jest przeznaczona dla osób uczących się języka francuskiego, miłośników Francji i kuchni francuskiej. Podręcznik został przygotowany dla tych, którzy znają podstawy języka, jak również dla osób początkujących, chcących wyjechać do Francji i pracować jako kelnerzy lub kucharze.

Szczegóły

Tytuł: Język francuski w gastronomii
Autor: Adriana Żyłów, Joanna Dołżycka
Wydawnictwo: WiR
ISBN: 9788362739110
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 160
Format: 29,5x20,5 cm
Oprawa: broszurowa

Recenzje