Zielenina bez glutenu

Druga Strona

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 20.0x26.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
49,90 PLN
Nasza cena
36,67 PLN
Oszczędzasz 27%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Autorka popularnego bloga kulinarnego Zielenina i wydanej książki kucharskiej Zielenina na talerzu zaprasza w kolejną podróż po zielonej, zdrowej i sezonowej kuchni. Tym razem wychodzi naprzeciw wszystkim, którzy nie tolerują glutenu lub są na niego uczuleni, a także miłośnikom bezglutenowych kasz, warzyw, owoców oraz innych naturalnych produktów. Okazuje się, że kasza to prawdziwa królowa kuchni, można z niej zrobić bezglutenowy chleb, ciasto i przepyszny budyń. Autorka postanowiła pokazać, że wegetariańskie gotowanie bez glutenu może być łatwe i przyjemne, a przy tym nie musi rujnować budżetu domowego. Książka została podzielona na części zgodne z porami roku, by w przystępny sposób doradzić, jak korzystać z sezonowych, lokalnych produktów. Kolorowe i pyszne dania oparte na polskich kaszach, warzywach oraz owocach tworzą zgraną całość z aromatycznymi ziołami i przyprawami.

Szczegóły

Tytuł: Zielenina bez glutenu
Autor: Magdalena Cielenga-Wiaterek
Wydawnictwo: Druga Strona
ISBN: 9788364190179
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 184
Format: 20.0x26.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.675 kg

Recenzje