Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: (PDG). Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej (KPS). Kompetencje personalne i społeczne (OMZ). Organizacja pracy małych zespołów Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, opracowaną na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach, oraz uwzględnia stan prawny z lutego 2016 r. Niniejszy podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy, tak by uczeń zdobył umiejętności niezbędne do prowadzenia działalności gospodarczej w gastronomii. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazującymi na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania. Polecamy tę publikację nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w gastronomii.
Szczegóły
Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomiiWydawnictwo: Format-AB
Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
ISBN: 9788389184764
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 322
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.584 kg
Redakcja: Krajewski Karol, Sawicka-Muchewicz Anna
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Świnka Peppa Ćwiczę z Peppą Rysuję kształty i figury
Media Service Zawada
Career Paths Cooking Student's Book + DigiBook
Express Publishing
Pojazdy
Junior.pl