Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!
Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę ?bezpiecznych? składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!
Szczegóły
Tytuł: Glutenfree Gotowanie i pieczeniePodtytuł: Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.
Autor: Christiane Schäfer, Sandra Strehle
Wydawnictwo: Esteri
ISBN: 9788365625779
Tytuł oryginału: Glutenfrei kochen und backen
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Barbara Wencka
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 192
Format: 16.5x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.455 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Życie po życiu
Zysk i S-ka
Plecaczek Potwór
pakiet
pakiet
Wilga
Plecaczek warzywa niebieski
Vadobag Plecaki
Sezonowo bezglutenowo
100 przepisów na 4 pory
100 przepisów na 4 pory
Bukowy Las
Banda czarnej frotte
Poradnia K