Glutenfree Gotowanie i pieczenie
Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.

Esteri

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 16.5x20.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,00 PLN
Nasza cena
22,09 PLN
Oszczędzasz 24%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Twój brzuch mówi glutenowi: NIE! Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę ?bezpiecznych? składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!

Szczegóły

Tytuł: Glutenfree Gotowanie i pieczenie
Podtytuł: Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.
Autor: Christiane Schäfer, Sandra Strehle
Wydawnictwo: Esteri
ISBN: 9788365625779
Tytuł oryginału: Glutenfrei kochen und backen
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Barbara Wencka
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 192
Format: 16.5x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.455 kg

Recenzje