Sprawdzone przepisy na dania bez pszenicy na każdą porę roku
Magdalena i Stanisław Romek, autorzy popularnego bloga kulinarnego Kuchenne Wariacje, oddają w Wasze ręce swoje najcenniejsze przepisy na potrawy bezglutenowe, które z przyczyn zdrowotnych na stałe wprowadzili do swojej kuchni.
Magda specjalizuje się w daniach głównych, sałatkach i zupach. Staszek ? osładza życie ciastami i deserami. Po wielu miesiącach eksperymentów i testów udało im się skomponować zestaw stu przepisów na bezglutenowe wytrawne i słodkie dania, które bez trudu można przygotować w polskich domach przez cały rok.
?Sezonowo bezglutenowo? to świetna propozycja dla osób, które chcą poszerzyć swój kulinarny repertuar o nowe ciekawe pomysły, a także dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z dietą bezglutenową i zupełnie nie wiedzą, co jeść i jak gotować bez pszenicy.
Staranna kompozycja książki oraz podział na pory roku ułatwiają znalezienie inspirujących przepisów z użyciem sezonowych, łatwo dostępnych i świeżych owoców, warzyw i grzybów. Autorzy zadbali też o stronę wizualną swojej pierwszej książki kucharskiej. Każdemu przepisowi towarzyszy zdjęcie potrawy, dzięki czemu jeszcze łatwiej przygotować pyszny, zdrowy i atrakcyjnie wyglądający posiłek.
Szczegóły
Tytuł: Sezonowo bezglutenowoPodtytuł: 100 przepisów na 4 pory
Autor: Magdalena Romek, Stanisław Romek
Wydawnictwo: Bukowy Las
ISBN: 9788380741188
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 224
Format: 17.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.635 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Akademia — 2 lata
Greg
Moje szczęśliwe życie
Zakamarki
Moje serce skacze z radości
Zakamarki
Kiedy ostatnio byłam szczęśliwa
Zakamarki
Dieta śródziemnomorska Książka kucharska
Item Publishing
Już woła szkoła! Wzorki
Skrzat
Już woła szkoła! Szlaczki
Skrzat
Nieustraszony. Zaginiona flota. Tom 2
Fabryka Słów