Współcześnie coraz większą popularnością cieszą samodzielnie wyprodukowane wędliny. Polacy coraz częściej wracają do tradycyjnych smaków, do własnoręcznie zrobionych wędlin z możliwie najlepszych produktów i według sprawdzonych przepisów, nierzadko przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Książka Wędliny to poradnik dla amatorów tradycyjnego sposobu wyrabiania szynek, polędwic, boczków i kiełbas.
Szczegóły
Tytuł: WędlinyPodtytuł: szynki, kiełbasy, pasztety, balerony.
Autor: Franciszek Wolski
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788380380813
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 64
Oprawa: Miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kociołkowanie po polsku
Studio Emka
Przetwory
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Wypieki
chleb, bułki, pączki
chleb, bułki, pączki
Arystoteles
Skarb Szeptuchy
Psychoskok
Komisarz
Muza
Odprysk
Amber
Wędzenie i wędliny
Arystoteles
Kuchnia polska
Olesiejuk