Zielona seria. Tylko kiszonki

Buchmann

  • Rok wydania: 2018
  • Format: 14.1x19.9
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,99 PLN
Nasza cena
13,46 PLN
Oszczędzasz 56%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu ? kiszenie, fermentowanie i solenie. Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów. Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.

Szczegóły

Tytuł: Zielona seria. Tylko kiszonki
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Buchmann
Seria: Zielona Seria
ISBN: 9788328051317
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 160
Format: 14.1x19.9
Oprawa: Miękka
Waga: 0.326 kg

Recenzje