W tej książce prezentujemy przepisy na dania z dużą ilością takich przypraw, jak pieprz, chili, imbir, cynamon, kardamon czy goździki. Znajdziesz tu pikantne przekąski, pieprzne potrawy z mięsa, ryb i owoców morza, rozgrzewające warzywne inspiracje oraz korzenne wypieki i napoje.
Odkryj gruzińską zupę charczo, przygotuj skrzydełka z ostrym sosem mojo, zainspiruj się curry w różnych odsłonach.
Czeka cię moc doznań smakowych!
Odkryj gruzińską zupę charczo, przygotuj skrzydełka z ostrym sosem mojo, zainspiruj się curry w różnych odsłonach.
Czeka cię moc doznań smakowych!
Szczegóły
Tytuł: Pieprzne historie, czyli dania mocno przyprawioneAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327452061
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 160
Oprawa: twarda