Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskichprzepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tuporady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszkipasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki.Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.
Szczegóły
Tytuł: Domowe wędlinyPodtytuł: Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa
Autor: Elżbieta Kiewnarska
Wydawnictwo: Graf_ika
ISBN: 9788366617056
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 32
Format: 16.5 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.075 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Domowe lekcje matematyki
Helion
Ławeczka pod bzem
Czwarta Strona
W promieniach szczęścia
pocket
Czwarta Strona