Domowe wędliny
Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa

Graf_ika

  • Rok wydania: 2020
  • Format: 16.5 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
18,00 PLN
Nasza cena
13,00 PLN
Oszczędzasz 28%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskichprzepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tuporady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszkipasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki.Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.

Szczegóły

Tytuł: Domowe wędliny
Podtytuł: Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa
Autor: Elżbieta Kiewnarska
Wydawnictwo: Graf_ika
ISBN: 9788366617056
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 32
Format: 16.5 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.075 kg

Recenzje