Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Multico

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 15.5x21.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-05-06)
Sugerowana cena
35,01 PLN
Nasza cena
26,49 PLN
Oszczędzasz 25%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 21,22 zł



Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. ? Jakie mięso wybrać na domowe wyroby ? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę ? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe ?
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Szczegóły

Tytuł: Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Autor: Franz Siegfried Wagner
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788370737665
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Floriańczyk Barbara
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 136
Format: 15.5x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.4 kg

Recenzje