Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
Szczegóły
Tytuł: Domowa masarniaPodtytuł: ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin
Autor: Bernhard Gahm
Wydawnictwo: Delta W-Z
ISBN: 9788371758690
Tytuł oryginału: Hausschlachten. Traditionelles Schlachte, Zerlegen, Wursten
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Barbara Floriańczyk
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 148
Format: 17.0x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.474 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dzikie smaki
Olesiejuk
Potrawy z ryb
Graf_ika
Domowe wędliny z dziczyzny
Olesiejuk
Leśna kuchnia
Pascal
Oddasz fartucha
Znak Horyzont