Domowa masarnia
ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin

Delta W-Z

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 17.0x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-11-25)
Sugerowana cena
33,60 PLN
Nasza cena
30,53 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 19,25 zł



Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować. Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.

Szczegóły

Tytuł: Domowa masarnia
Podtytuł: ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin
Autor: Bernhard Gahm
Wydawnictwo: Delta W-Z
ISBN: 9788371758690
Tytuł oryginału: Hausschlachten. Traditionelles Schlachte, Zerlegen, Wursten
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Barbara Floriańczyk
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 148
Format: 17.0x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.474 kg

Recenzje