Domowy wyrób serów. Wyd. VII

RM

  • Rok wydania: 2021
  • Format: 16.5 x 23 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,99 PLN
Nasza cena
33,02 PLN
Oszczędzasz 6%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!

Przemiana mleka w ser to zadanie, któremu może sprostać każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, da się osiągnąć zaskakująco dobre rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowym zajęciem?
Książka dokładnie opisuje składniki, wyposażenie oraz techniki wyrobu serów. Zawiera liczne przepisy na różne rodzaje serów, a także wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym –pewnie stawiać pierwsze kroki.

W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.
San Francisco Examiner

Szczegóły

Tytuł: Domowy wyrób serów. Wyd. VII
Autor: Carroll Ricki
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381515405
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 280
Format: 16.5 x 23 cm
Oprawa: Miękka

Recenzje