Wszyscy wiemy, że regularne i zbilansowane posiłki mają ogromny wpływ na nasze zdrowie, samopoczucie i koncentrację. A jednak wciąż z trudnością przychodzi nam wypracowanie w tej kwestii właściwych nawyków, nie mówiąc już o regularnym przygotowaniu lunchu do pracy czy na uczelnię.
Autorki książki uczą, jak to zmienić: od wybrania odpowiedniego dla nas pudełka na lunch, przez planowanie zakupów i tygodniowego menu po propozycje łatwych do przygotowania, pożywnych dań. Obok solidnej porcji teorii i urozmaiconych przepisów znajdziemy szereg praktycznych wskazówek dotyczących samodzielnego komponowania pełnowartościowych posiłków.
Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska to dyplomowane dietetyczki z powołania i założycielki poradni dietetycznej Dietosfera. Gotują, tworzą i inspirują już od ponad 18 lat. Swoją wiedzą regularnie dzielą się w artykułach i książkach (m.in. wydanych nakładem Wydawnictwa RM Domowych kiszonkach czy Sezonie na VEGE) oraz programach telewizyjnych: Dietosferze dla Kuchni+, Agentce do zdań specjalnych w TVN Style czy podczas występów w rolach ekspertek w Dzień dobry TVN i Pytaniu na śniadanie.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: handlowy@rm.com.pl
Szczegóły
Tytuł: Lunchbox Zdrowe i smaczne posiłki do pracyAutor: Ewa Sypnik-Pogorzelska, Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381518154
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 192
Oprawa: Miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Tajniacy: Duet
Wiek: 14+
Wiek: 14+
Rebel
Jeżycjada. Kwiat kalafiora. Tom 3
Akapit Press
Mąka i woda
Znak Koncept
Siga siga. Smak Grecji na twoim talerzu
Znak Koncept
Italia na talerzu
Znak Koncept
Francja na talerzu
Znak Koncept
Rozmyślania
Vis-a-Vis Etiuda