Najważniejsze zagadnienia dotyczące sztuki kulinarnej:
- piramida żywienia
- komponowanie jadłospisu
- sztuka doprawiania
- przygotowanie mięs, ryb i warzyw
- ogólne wiadomości, wskazówki, porady kulinarne
- zupy
- potrawy z mięs
- ryby
- przyprawy
- sosy
- dania z warzyw i owoców
- domowe wypieki
- desery
- przetwory
- piramida żywienia
- komponowanie jadłospisu
- sztuka doprawiania
- przygotowanie mięs, ryb i warzyw
- ogólne wiadomości, wskazówki, porady kulinarne
- zupy
- potrawy z mięs
- ryby
- przyprawy
- sosy
- dania z warzyw i owoców
- domowe wypieki
- desery
- przetwory
Szczegóły
Tytuł: Najlepsze przepisy kuchni polskiej MinikompediumWydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788324518692
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 96
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Elementarz gotowania
Ad Oculos
365 obiadów na polskim stole
Publicat
Zdrowa kuchnia prosto z targu
Buchmann
Polskie pyszności
Szybko, łatwo, tanio
Szybko, łatwo, tanio
Prószyński i S-ka