365 pełnowartościowych i smacznych obiadów kuchni polskiej Dania na co dzień i od święta Podział na 4 pory roku - wiosną wykorzystasz nowalijki, a zimą ugotujesz pożywne dania i zupy Czas przygotowania i stopień trudności Kaloryczność potraw Koszt wykonania
Szczegóły
Tytuł: 365 obiadów na polskim stoleAutor: Ewa Aszkiewicz, Romana Chojnacka
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788324516186
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 384
Format: 16.7x23.7cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.85 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Potrawy mączne
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Kuchnia włoska
Podróże kulinarne z Małgosią Puzio
Podróże kulinarne z Małgosią Puzio
Arystoteles
Wędliny
szynki, kiełbasy, pasztety, balerony.
szynki, kiełbasy, pasztety, balerony.
Arystoteles
Kaszoterapia gryczana
Wydawnictwo M
Klub niewiernych
Novae Res
Wok dania kuchni orientalnej
Olimp Media
Wędzenie i wędliny
Arystoteles