Miód ze względu na wysoką zawartość składników odżywczych jest niezwykle cenną substancją. Dlatego właśnie często przy stanach wyczerpania czy choroby w pierwszym rzędzie sięgamy po produkty pszczelego pochodzenia. Dlaczego więc nie spożywać ich profilaktycznie
Już ojciec medycyny, Hipokrates, poznał się na cudownych właściwościach miodu jego składniki pomagają obniżać ciśnienie, usprawniają krążenie krwi, chronią wątrobę. Nie pozostaje zatem nic innego, jak zastanowić się, co zrobić, by produkt ten na stałe wpisał się do naszego codziennego menu. Zaprezentowane przepisy na dania z miodem z pewnością pozwolą na wykorzystanie tej cennej substancji na wiele sposobów i przy różnych okazjach. Napoje, desery, ale także różnorakie mięsa i zupy nabiorą zupełnie nowego smaku, jeśli do ich przygotowania użyjemy miodu
Szczegóły
Tytuł: Dania z miodemAutor: Iwona Czarkowska
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788362521876
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 48
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.12 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Przetwory
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Miody pitne
Dragon
Mieszko Stary i jego wiek
Poznańskie
Charlotte Isabel Hansen
Akcent
Player One
Amber
Zimne przystawki
Olesiejuk
Przekąski Szybko i smacznie
Olesiejuk
Zabawne dania Szybko i smacznie
Olesiejuk