Chemia żywności Tom 3
Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

WNT

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
47,00 PLN
Nasza cena
33,76 PLN



Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych

Szczegóły

Tytuł: Chemia żywności Tom 3
Podtytuł: Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788363623500
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 246
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.41 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: