Domowe konserwowanie żywności

RM

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 16.5x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
19,90 PLN
Nasza cena
13,67 PLN
Oszczędzasz 32%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura. Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek. Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie.

Szczegóły

Tytuł: Domowe konserwowanie żywności
Autor: Janet Chadwick
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377731406
Tłumacz: Kowalczyk Marcin
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 216
Format: 16.5x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.41 kg

Recenzje