W każdej książce przepisy na 100 potraw na bazie jednego półproduktu. Każdy, kto skorzysta z propozycji kulinarnych, zawartych w tych pięknie wydanych publikacjach przekona się, że …naprawdę umie gotować! Jeśli wie na przykład, jak przyrządzić rosół – ugotowanie stu zup na jego bazie na pewno nie będzie problemem. Spróbujcie sami!
Producent:
Grupa Wydawnicza Foksal sp. z o.o.
Marszałkowska 116/122
00-017 Warszawa (PL)
tel: 22 826 08 82
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Seria 100. Z mąki i jajekAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Buchmann
Kod paskowy: 9788378819028
ISBN: 978-83-7881-902-8
Rok wydania: 2013
Format: 195 x 235 mm
Oprawa: twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Potrawy wigilijne
Olesiejuk
Wielkanoc Kuchnia świąteczna
Świat Książki
Zupy podstawą diety
Astrum
Ambasada śledzia
Zwierciadło
Chleb. Domowa piekarnia
Pascal
Fakt radzi. Obiady na niedzielę
Ringier Axel Springer Polska
Insulinooporność
28 dni na talerzu
28 dni na talerzu
Ringier Axel Springer Polska