Organizacja pracy w hotelarstwie

Proksenia

  • Rok wydania: 2009
  • Format: b5
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,50 PLN
Nasza cena
17,49 PLN



Książka jest użytecznym materiałem dydaktycznym w średnich i wyższych hotelarskich szkołach zawodowych, stanowiąc podstawę do omawiania i analizowania poszczególnych stanowisk pracy oraz niezbędnych predyspozycji zatrudnianych na tych stanowiskach pracowników. W wydaniu II oprócz aktualizacji dodano nowe rozdziały prezentujące główne trendy w przemyśle hotelarskim, modele zarzšdzania oraz tematykę jakości w hotelarstwie (norma ISO 8402). W aneksie zamieszczono m.in. kodeks etyki hotelarza, kodeks postępowania, aktualne przepisy kategoryzacji bazy hotelowej oraz słowniki podstawowych pojęć z zakresu hotelarstwa i gastronomii.

Szczegóły

Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie
Autor: . Grzegorz Wolak
Wydawnictwo: Proksenia
ISBN: 9788392141891
Kategoria: Podręczniki
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 240
Format: b5
Oprawa: miękka

Recenzje