Książka jest użytecznym materiałem dydaktycznym w średnich i wyższych hotelarskich szkołach zawodowych, stanowiąc podstawę do omawiania i analizowania poszczególnych stanowisk pracy oraz niezbędnych predyspozycji zatrudnianych na tych stanowiskach pracowników.
W wydaniu II oprócz aktualizacji dodano nowe rozdziały prezentujące główne trendy w przemyśle hotelarskim, modele zarzšdzania oraz tematykę jakości w hotelarstwie (norma ISO 8402). W aneksie zamieszczono m.in. kodeks etyki hotelarza, kodeks postępowania, aktualne przepisy kategoryzacji bazy hotelowej oraz słowniki podstawowych pojęć z zakresu hotelarstwa i gastronomii.
Szczegóły
Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwieAutor: . Grzegorz Wolak
Wydawnictwo: Proksenia
ISBN: 9788392141891
Kategoria: Podręczniki
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 240
Format: b5
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Obyczaje ślubne
W świecie bez granic
W świecie bez granic
Cartalia Press
Wellness SPA i Anti-Aging
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Florystyka ślubna
Hortpress
Przewodnik ślubny
Porady zrób to sam
Porady zrób to sam
Wiedza Powszechna