Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2

Format-AB

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
81,00 PLN
Nasza cena
73,64 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 57,48 zł



Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Szczegóły

Tytuł: Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184375
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2012
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 300
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.58 kg
Redakcja: Czarniecka-Skubina Ewa

Recenzje