Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności

Format-AB

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
81,00 PLN
Nasza cena
73,64 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 59,16 zł



Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Szczegóły

Tytuł: Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184351
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 360
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.675 kg
Redakcja: Czarniecka-Skubina Ewa, Nowak Dorota

Recenzje