Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (dodruk na życzenie)

WSiP

  • Rok wydania: 1999
  • Format: 14 x 20 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
69,00 PLN
Nasza cena
62,74 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano również ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.

Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.


Szczegóły

Tytuł: Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (dodruk na życzenie)
Autor: Bogdan Drzazga
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302066658
ISBN: 8302066656
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia

Przedmiot: Inne
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 1999
Ilość stron: 420
Format: 14 x 20 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.46 kg

Recenzje