Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 20.5 x 28.5 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
85,40 PLN
Nasza cena
77,65 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 55,09 zł



Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Publikacja składa się przede wszystkim z kart pracy zawierających ćwiczenia praktyczne. Każdy rozdział opatrzono krótkim wprowadzeniem, przypominającym podstawowe wiadomości. Książka skłania ucznia do krytycznej oceny własnych kompetencji. Kładzie duży nacisk na sprawną pracę zarówno w parach, jak i w grupach. Stanowi cenną pomoc dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi pozwala usystematyzować wiedzę i sprawdzić umiejętność wykorzystywania informacji teoretycznych w praktyce.

Szczegóły

Tytuł: Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
Seria: Praktyczna nauka zawodu
ISBN: 9788302149757
Kategoria: Podręczniki
Technikum

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 248
Format: 20.5 x 28.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.6 kg

Recenzje