Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo -aromatyczny.
Szczegóły
Tytuł: Grzyby w potrawachAutor: Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan
Wydawnictwo: Duszpasterstwo
ISBN: 9788374010399
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 104
Format: 180x205
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Fantazyjne potrawy z mięs. W kuchni
Olesiejuk
Historia bez cenzury 2
Znak Horyzont
Smakowite drzewa
Pascal
Bogowie Edenu
Amber