Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzUz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku.
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego.
Szczegóły
Tytuł: Hotelarstwo Część 5 Podstawy działalności przedsiębiorstwa PodręcznikPodtytuł: Technikum
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184672
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2015
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 370
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.68 kg
Redakcja: Sawicka Beata, Sawicka-Muchewicz Anna