Oddajemy w Państwa ręce prawdziwą Encyklopedię wypieków. Znajdziecie tu zarówno receptury na rozmaite ciastka i ciasteczka – babeczki, tarteletki, herbatniki, makaroniki, wafelki, specjały idealne na drugie śniadanie – np. drożdżówki z serem czy jagodzianki – jak i drobne wypieki w sam raz do popołudniowej herbaty – np. pieguski czy kokosanki. Ponadto prezentujemy przepisy na wykwintne ciasta, które z powodzeniem możesz podać, gdy przyjdą goście – torty, kremówki czy eklery.
A jeśli marzy się Wam domowy chleb o cudownym zapachu i chrupiącej skórce, bułeczki małe i większe – tu znajdziecie przepisy na nie wszystkie. W naszej książce znalazły się również praktyczne porady czyli wszystko, o czym powinno się wiedzieć przystępując do pieczenia ciasta. Porady dla początkujących i dla doskonałych, doświadczonych gospodyń.
A jeśli marzy się Wam domowy chleb o cudownym zapachu i chrupiącej skórce, bułeczki małe i większe – tu znajdziecie przepisy na nie wszystkie. W naszej książce znalazły się również praktyczne porady czyli wszystko, o czym powinno się wiedzieć przystępując do pieczenia ciasta. Porady dla początkujących i dla doskonałych, doświadczonych gospodyń.
Szczegóły
Tytuł: Encyklopedia wypieków. Ciasta, ciastka, ciasteczkaAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327444769
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 288
Format: 19x25 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.892 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zimne przystawki
Olesiejuk
Sekrety kuchni chińskiej
Olesiejuk
Sekrety kuchni indyjskiej. W kuchni
Olesiejuk
Potrawy jednogarnkowe. W kuchni
Olesiejuk
Gorące przystawki i zakąski. W kuchni
Olesiejuk
Desery i przekąski. W kuchni
Olesiejuk
Pizza. W kuchni
Olesiejuk
Miniatury matematyczne 51
Aksjomat Toruń
Domowe wypieki
Helion