Przekąski przyrządzamy na śniadanie, lunch, podwieczorek czy kolację. Gdy zamierzamy zjeść coś samotnie lub we dwoje i gdy spodziewamy się gości. W tej książce znajdziecie przepisy na bardzo różnorodne małe dania, m.in. bruschettę z salsą brzoskwiniową, jajka zapiekane w pomidorach, sałatkę Waldorf oraz carpaccio z łososia. Wszystkie zachwycają wykwintnym smakiem.
Szczegóły
Tytuł: 100 najlepszych przepisów Na klasyczne przekąskiAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327449900
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 224
Format: 16x20 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.491 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zabawa z papierem
Promise
Szynszyle
Egros
Warkocze
Przewodnik krok po kroku
Przewodnik krok po kroku
Między Słowami
Zielone koktajle. 365 przepisów
Publicat
Szydełko dla początkujących
Literat
Zupy podstawą diety
Astrum