Książka adresowana nie tylko do osób cierpiących na celiakię, ale także do tych, którzy zdecydowali się na zdrową dietę bezglutenową. Jako pieczywo na kanapki do szkoły czy pracy polecamy chleb z kaszy jaglanej, a na pożywny obiad dla całej rodziny proponujemy pierogi gryczane z twarogiem. Z kolei na popołudniowe spotkanie z przyjaciółkami możesz przygotować babeczki z kremem cytrynowym i bezą. Dzięki starannie opracowanym przepisom wszystkie proponowane dania bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia bez glutenuAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327429223
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 160
Format: 16.5x21.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.475 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zwierzaki świata
G+J RBA
Paliwo dla Życia
Pascal