"Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gastronomii, oddaję w Państwa ręce książkę, która jest wynikiem kilkuletniego doświadczenia w tej dziedzinie. Starając się odczarować mit, iż jest to kuchnia niedostępna na co dzień, przedstawiam bogato ilustrowany zbiór przepisów kulinarnych zawierający szczegóły dotyczące nie tylko składników i sposobów przygotowania potraw, ale również urządzeń niezbędnych do ich wykonania. Dlatego też książkę tę dedykuję nie tylko branży gastronomicznej, ale także tym wszystkim, którzy poszukują nowych smaków, dla których gotowanie to niekończąca się przygoda.
Łukasz Konik
Łukasz Konik
Szczegóły
Tytuł: Gastronomia molekularnaAutor: Łukasz Konik
Wydawnictwo: Editorial
ISBN: 9788394482817
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 130
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Streetfood
Olesiejuk
A ja żem jej powiedziała...
Wielka Litera
Ramen w domu
Poradnia K
Roślinna kuchnia regionalna
Marginesy