Gastronomia molekularna

Editorial

  • Rok wydania: 2018
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
59,01 PLN
Nasza cena
46,07 PLN
Oszczędzasz 22%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



"Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gastronomii, oddaję w Państwa ręce książkę, która jest wynikiem kilkuletniego doświadczenia w tej dziedzinie. Starając się odczarować mit, iż jest to kuchnia niedostępna na co dzień, przedstawiam bogato ilustrowany zbiór przepisów kulinarnych zawierający szczegóły dotyczące nie tylko składników i sposobów przygotowania potraw, ale również urządzeń niezbędnych do ich wykonania. Dlatego też książkę tę dedykuję nie tylko branży gastronomicznej, ale także tym wszystkim, którzy poszukują nowych smaków, dla których gotowanie to niekończąca się przygoda.
Łukasz Konik

Szczegóły

Tytuł: Gastronomia molekularna
Autor: Łukasz Konik
Wydawnictwo: Editorial
ISBN: 9788394482817
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 130

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: